Een houten terras aanleggen volgens de regels van de kunst
Bedreven in buitenschrijnwerk

Wil u een houten terras aanleggen in Dendermonde of omstreken? Kies dan voor Huysegoms Bart, een schrijnwerker met heel wat expertise in buitenschrijnwerk.

Materialen van hoogstaande kwaliteit

U kan Huysegoms Bart inschakelen voor een ruime waaier aan werkzaamheden buitenshuis. Zo plaatsen we terrassen in hout, afsluitingen, tuinpoorten, carports en tuinhuizen. Daarnaast komen we ook langs om uw veranda te vernieuwen of uw gevel te bekleden met hout of betonsidings. We werken alleen met materialen die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben.

Stipte en correcte service

Meedenken met de klant is ons motto, zowel op gebied van planning als kostenbeheersing. Elk project wordt dan ook gemaakt volgens de wensen, de smaak en het budget van de klant. Onze jarenlange ervaring garandeert u de best mogelijke oplossing. Bovendien hechten we het grootste belang aan correcte afspraken, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Hebt u nog vragen over buitenschrijnwerken zoals een houten terras aanleggen? Of over de andere activiteiten van deze schrijnwerker en vloerder uit Dendermonde waaronder gyprocwerken? Contacteer ons meteen. Wij helpen u graag verder.

Heeft u een vraag?

Contact

vrijblijvende offertes

nauwkeurig en punctueel

professioneel advies