Met deze schrijnwerker is wonen net dat tikkeltje meer
Een mooi interieur is een onmisbaar ingrediƫnt voor een zalig thuisgevoel

Bent u op zoek naar een ervaren schrijnwerker in Dendermonde? Dan is Huysegoms Bart de perfecte partner, met veel kennis van zaken.

Piekfijn maatwerk

Wil u dat het maatwerk van uw woning tot in de puntjes verzorgd is? Vertrouw dan uw binnenschrijnwerk toe aan Huysegoms Bart. Een ingerichte keuken, inbouwkasten, dressings, houten of metalen meubelen en vloeren, alles wordt tot op de millimeter precies ontworpen, gemaakt en geplaatst. Bovendien staat deze schrijnwerker uit Dendermonde garant voor een onberispelijke afwerking, een nette werf en een stipte planning.

Vertrouw op onze knowhow om uw droom te verwezenlijken

Uw dromen en verlangens vertalen naar een exclusief en stijlvol project. Met die uitdaging gaat Huysegoms Bart elke dag gepassioneerd aan de slag. Elk ontwerp dat we maken is volledig uniek en 100 procent op maat van de klant. Streefdoel is een evenwicht vinden tussen esthetiek, functionaliteit en budget.

Hebt u nog vragen over binnenschrijnwerk of gyprocwerken? Of buitenschrijnwerk zoals een houten terras aanleggen? Neem dan beslist contact op. Wist u dat Huysegoms Bart ook een ervaren vloerder is?

Heeft u een vraag?

Contact

vrijblijvende offertes

nauwkeurig en punctueel

professioneel advies